Въздушен стол ZURU Air Chair, син

Марка: ZURU
Код: 473037B
Информация: 0 889 889 778
Наличност: 1
Кол-во:  Купи  
34.90 лв.

Въздушен стол ZURU Air ChairВъздушния стол ZURU Air Chair е иновативно кресло-шезлонг (наричат го още и въздушен пуф), предназначено за отдих на открито. Простият, но ефективен дизайн на Air Chair му позволява бързо и лесно да улови въздуха с няколко прости стъпки. За целта е необходимо да направите няколко крачки с него или да се завъртите в кръг, за да загребете въздух. След това трябва просто да затворите отвора, да го навиете колкото е необходимо и да използвате закопчалката за здраво захващане. Формата на Air Chair е направена така, че тялото ви да потъне в него, а вие да се наслаждавате на всяка секунда от почивката си, независимо дали сте на плаж на морето, на басейн, на поляната в парка, в планината или ако просто сте решили да си починете в двора.За допълнително удобство Air Chair разполага с джоб за поставяне на бутилка, телефон, книга, списание, слънчеви очила или друг аксесоар. Удобното и леко надуваемо кресло се предлага с малка чантичка. Тя е подходяща за неговото съхранение и благодарение на нея може да носите надуваемото кресло навсякъде с вас.След употреба, въздухът от Air Chair се изпуска за секунди, а сгъването и слагането му в чантичката става също толкова лесно и бързо!За да го използвате:

 • Разопаковайте креслото от чантата. Разгънете го и го изтръскайте, за да се изпъне.
 • Пълнете с въздух един по един отворите. Докато пълните единия, уверете се, че другия е затворен. За най-добър резултат дръжте единия вход за въздух и тичайте няколко метра, като държите креслото успоредно на земята. Като спрете да тичате, затворете бързо. Повторете и за другия отвор.
 • След като се надуе креслото завийте сгъващите се краища, докато се изпъне. Свийте ги здраво. Когато вече е компресирано здраво, завийте краищата един към друг и щракнете клипса за щракване.
  Съвет: За да постигнете най-добър резултат, навийте краищата колкото може по-стегнато преди да ги затворите, за да е силно компресирано креслото.Характеристики:Тегло на натоварване до 200 кг.
  Почиствайте само повърхостта на въздушното кресло и изсушавайте на открито.
  Не е предназначено за използване във вода!
  За възраст нaд 12 години. Изисква се наблюдение от възрастен, ако се използва от лица под 12 години.
  №: 473037B
  Въздушен стол ZURU Air Chair, син
  Бар-код (EAN): 845218016685
  Фабричен №: 6604
  Zurus Air Chair
  Материал: Политиен, полиестер
  Размер с опаковката: 39 х 21 х 10 см.
  Тегло: 1кг.
  Синоними и ключови думи: Въздушен пуф, въздушно кресло
  Отдих и спорт, Надуваеми мебели
  Надуваем шезлонг
  Air Chair
  12+ г. Забранено за деца до 3 год.
  На открито
  Плащате в момента на получаване на пратката.
  Може да проверите съдържанието и състоянието на стоката преди заплащане.
  14 дни срок за връщане.
  Този продукт се доставя от КОМСЕД.
  След като изпратите поръчка ще получите потвърждение на вашия e-mail адрес.
  Доставката се извършва в срок до два работни дни след получаване на потвърждението.